2012. július 17., kedd

Nyári színes teríték



Nagyon fontos számomra a szépen megterített asztal, imádom a színes kiegészítőket, amiket nyáron bátran lehet használni. Gyönyörű időnk van, töltsünk minél több időt a szabadban! Ha van lehetőség terítsünk meg a kertben, vagy akár a balkonon.

Képek a témával kapcsolatban:


Ezen a képen láthatjátok, hogy bátran használták a színeket! És szerintem csodálatos lett a végeredmény. Egy kerti partinak is tökéletes lenne. A tányéralátétek a kedvenceim, nagyon egyediek :) Az egyszerű fehér szalvétát pedig egy pár színes szalaggal könnyedén fel lehet dobni. Nyáron egy terítékről sem hiányozhat a vágott virág, amelynek illata még kellemesebbé teszi a "lakomát".



Egyszerűen készíthetünk mi is egy kis asztali dekorációt. Hosszúkás poharat használhatunk mécsestartónak, virággal és masnival díszítve.


Zöld, rózsaszín és kék színek dominálnak ezen a terítéken, talán első hallásra merésznek tűnik, de a színek keverésével egy igazán vidám, nyári asztalka tárul elénk :)



Eltudnám magamat itt képzelni a párommal, egy romantikus reggeli keretében. Igazán kifinomult itt minden, a párnák és az abrosz a kedvencem :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése