2012. július 26., csütörtök

Az új terítőnk, Clayre & Eef

Múlt héten a párommal bementünk a kedvenc lakberendezős boltocskánkba, ahol mindenféle kis csodát meglehet vásárolni, igazán egyedi darabokat. Konkrétan ajtókitámasztót mentünk be venni a fürdőszobánkba, amit már korábban kinéztünk. 
Természetesen ha betérünk ebbe a boltba, nincs olyan, hogy csak jövünk-megyünk. :) Lehetetlen itt nem nézelődni, hiszen mindig van valami kis újdonság. 
Most is felfigyeltünk erre a madárkás kis terítőre, ami ráadásul még jó árban is volt, így nem hagyhattuk ott. Alig vártam már, hogy hazaérjünk és megnézhessem, hogy is néz ki a konyha asztalon. Csináltam is pár képet róla, egy kis vasalás még ráfér, de a minta a lényeg :) 






Nektek hogy tetszik?

Ha szeretnétek ti is ilyen terítőt, akkor megadok pár információt. Clayre & Eef márkájú, ez egy holland cég. A honlapjukon rengeteg gyönyörű termék található, sajnos nem nagyon a  mi pénztárcánknak lett tervezve, de nézelődni kell és keresgélni, úgy ki lehet fogni ár-érték arányban mindent. :) Tehát a honlap: http://www.clayre-eef.com
Magyarországon is meglehet találni a termékeiket, ugyanis mi is itthon vettük. Utánanéztem és találtam is a terítőnkhöz egyéb dekorációkat, textileket, de csak szépen sorjában.... :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése