2012. július 21., szombat

Baba szoba a kis hercegnőknek

Mostanság egyre gyakrabban foglalkoztat ez a téma. Hiszen szerintem nincs is csodálatosabb dolog az anyaságnál. Imádom a gyerekeket, mindig elmosolyodok ha meglátok egy csöppséget, és belegondolok, hogy milyen is lesz majd, ha a sajátomat foghatom a kezemben. Az érzés felbecsülhetetlen lesz, az biztos. :) Az apukát már megtaláltam, de a csöppségre még egy picit várni kell, addig is marad az "álmodozás". A blogomhoz kapcsolódóan mutatok Nektek pár számomra gyönyörű baba szobát. Először kislányoknak más-más színösszeállításban, hiszen először ebből kell kiindulnunk, hogy milyen színű is lesz a szoba, majd utána jöhetnek a dekorációk. Következő bejegyzésemben a kissrácoknak is hozok ötleteket.


Kis szoba, a kis hercegnőknek. Nagyon tetszik a rózsaszín-fehér színösszeállítás. Igaz, a fehér színtől minden anyuka fél egy kicsit. :) Gyönyörűnek tartom a kis virágos díszpárnát és az ágytakarót. A fotelben pedig a mama is megpihenhet kicsit, még a kisbaba a alszik. Mellesleg az a baba a képen egy tünemény, mindjárt megzabálom. :)


A kis virágos motívum itt is megmutatkozik. 







Igazi hercegnős szobácska. A pelenkázóasztal és a  gardrób a kedvencem, sok-sok aranyos ruhácskával.


A fehér-lila kombináció is nagyon tetszik. A szoba elrendezése is tökéletes, főleg, hogy a kiságy középen van.


Annyira gyönyörűek ezek a textilek, szinte bármit fellehet velük dobni. Akár egy egyszerű kiságyat, kanapét, fotelt, amit csak eltudunk képzelni. Az egyszerű, fonott tárolókosárba is beleszabni egy ilyen textilt és máris más a stílusa.


Zöld és rózsaszín, ez is nagyon tetszik. Igaz, ez a kockás minta nem nagyon nyerte el a tetszésem, de esetleg virágmintával biztosan más lenne.


Ez a szoba is a kedvenceim közé tartozik. :)


Ha valaki a sárga színen gondolkodik, itt egy jó minta. :)


Bordó és fehér, ez is gyönyörű. :)








Ez a szekrény nagyon elnyerte a tetszésem. Praktikus, hiszen egyben gardrób és pelenkázóasztal is. Van hely bőven a baba ruháinak, pipere dolgainak. A bodys kép meg eszembe nem jutott volna, de megjegyzem az ötletet, első body bekeretezve. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése