2012. július 24., kedd

Country style

Egyre többen választják a falusi élet nyugalmát a nyüzsgő városok zajos világa helyett. Ha lakóhelyet nem is válthatsz, otthonod hangulata megteremtheti ezt a vidéki atmoszférát.

A vidéki stílusok közül a country áll a legközelebb hozzám, így erről szeretnék Nektek írni.
country szó vidéket jelent, a lakberendezésben eredendően az angol vidéki stílust értjük alatta, ami később az Újvilágba áramló telepesek hatására Amerikában is hamar elterjedt.

Kulcsszó az egyszerűség, a praktikum. Végtelenül természetközeli irányzatról van szó, amely kedveli az eredeti állapotában meghagyott anyagokat: a nyers fát, a követ, a vesszőből font kosarakat, az egyszerű lakástextileket, a vásznat, a kézi szőtteseket.
Mintázatban is a szimpla kockás, a virágos jelenik meg, ezáltal személyes, családias hangulatú lakásbelsők hozhatóak létre, ahol nincsenek szigorú szabályok, a sokféle bútor és kiegészítő jól megfér egymás mellett, a nyitott polcok és tárolók révén szinte kitárulkozunk vendégeink előtt, betekintést adva életünk szinte minden szegletébe.

Lássuk csak képekben....

Country konyha:




Étkező:


Nappali:



Fürdőszoba:
country style bathroom remodel

Aranyos-fantasztikus fürdőszoba-design-with-vidéki stílusú luxus-mosdó-mosogató-modern-virág-és tükrök

country style bathroom

Hálószoba:

Pretty-beautiful-bedroom-with-tender-blue-color-walls-with-white-country-style-bedroom-furniture-and-green-carpet-rug

Pretty-interior-design-bedroom-with-country-design-furniture-blue-painted-bed-with-blue-green-headboard-folding-chair-and-old-beautiful-picture-with-flower

Gyerekszoba:


Remélem tetszett a bejegyzésem, sok countrys dologról fogok még Nektek írni. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése