2012. július 17., kedd

Balkon ötletek

Ha valaki szeret kertészkedni, de nincs kertje, hanem például egy panel lakásban lakik, mint mi, ne keseredjen el, mert ő is élvezheti a kertészkedés örömeit, csak kicsiben. Lehetőleg az erkélyünket ne lomok tárolására használjuk, hanem alakítsunk ki egy kis pihenőhelyet, ahol reggelizhetünk,kávézgathatunk vagy olvasgathatunk. Hoztam pár képet, hogy megmutassam, hogyan is lehet hangulatossá varázsolni a kis területű erkélyeket.


Igazán vidám és színes ez a kis balkon. Szinte érzem a virágok illatát. A kis lámpások nagyon ötletesek. Az asztalkára pakolhatunk növényeket is, ahogy a képen is látható, de akár reggelizése is használhatjuk.


Ez már valamivel tágasabb, a virágok itt is megmutatkoznak. Kényelmesen el tudjuk  szürcsölgetni a reggeli kávénkat, délután pedig olvasgathatjuk a kedvenc magazinunkat.


Ha valakinek nagyon kicsi az erkélye, ne keseredjen el, hiszen ez a kép is bebizonyítja, hogy ne a felmosóvödröt tárolja ott, hanem hozza ki belőle a legtöbbet.


Ez a kedvencem, igazi kis pihenősarok. Jókat lehetne itt szunyókálni egy-egy nyári estén. Vagy csak romantikázni a párunkkal és nézni a csillagokat összebújva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése