2012. augusztus 8., szerda

Zöld otthon

Imádom a zöld színt, ugyanis frissességet és fiatalos lendületet áraszt. Megnyugtató, ellazító hatása miatt valamilyen formában mindenképp érdemes bevinnünk ezt a színt az otthonunkba, legyen az egy teljes falfelület, néhány kiegészítő, dekoráció vagy akár egy szobanövény.


Merítsünk ötletet a természetből, járjunk nyitott szemmel és vegyük észre azt ami tetszik, amit el tudnánk képzelni az otthonunkban.


A zöldnek is vannak különböző árnyalatai. A mohazöld nyugalmat áraszt, ami a hagyományos bútorokkal mutat igazán szépen.

 


 

Az almazöld sokkal frissebb, lendületesebb, jól illik a modernebb formákhoz is.
A zöldet fehérrel vagy neutrális színekkel társítva tökéletesen természetes hatást érhetünk el.


 


Aki nem használt még zöld színt az otthonában és egy kicsit tart tőle, az ne egy egész falfelülettel "vesse magát a mélybe". Kísérletezzen egy-egy szép párnával, ágyneművel, ágytakaróval, vázával, tehát a kiegészítőkkel. Meg fogja látni, hogy mennyire is csodálatos szín, és utána pedig jöhet is a falfestés. :)

 

Tökéletes példák a képek arra, hogy hogyan is vigyük be a zöld színt az otthonunkba pár textil segítségével. :



Ha már megbarátkoztunk a színnel, és örömünket leljük benne, nyugtató számunkra, akkor jöhet a falfestés. Nem muszáj az egész falfelületet lefesteni, elég egy-egy oldal, vagy akár tapétát is használhatunk. :



 

Ti szeretitek a zöldet?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése