2012. augusztus 11., szombat

Új szőnyeg: kipipálva

Szerettünk volna már egy új szőnyeget, ugyanis a kiskutyánk gondoskodott róla, hogy másik után kelljen nézelődni. A bambusz után érdeklődtünk, de rájöttünk, hogy az nekünk túl rideg lenne. Tegnap elmentünk a DIEGO-ba, a dohányzóasztalra új terítőt venni, sikerült is, csak még be kell szabni. :) 
Nálunk a vásárlás nem a "jövök-látom-viszem"-ből áll, hanem szeretünk nézelődni. Jól is tettük, ugyanis megakadt a szemünk az "álmaink szőnyegén". Mintha a mi nappalinkba gyártották volna, színben, méretben, anyagában is tökéletes, nagyon megörültünk neki. Másnap pedig meg is vettük. Ráadásul akciós augusztus végéig: 6990.- (120x170 cm), akinek esetleg megtetszik, ne halassza el. :)

A lakásunkba erősen dominál a zöld szín, nagyon szeretjük, ugyanis unisex, természetes és megnyugtató. És persze az új szőnyegen is megmutatkozik. :)

Csináltam is pár fotót róla, remélem Nektek is megtetszik.

Közelről. Kék és zöld, nagyon modern, feltűnő darab. :)


A bútorok nálunk sötétek, de a színekkel szeretünk játszani, így máris világosabb lesz minden.


A dohányzóasztalon egy kis dekoráció, amin szintén a zöld szín dominál. Imádjuk a gyertyákat, természetesen nem csak nézni, hanem használni is :) Gyakran váltogatjuk őket.


Ezen a képen talán látszik is, hogy hogyan is van jelen a zöld szín a nappalinkban. Immáron a szőnyegen is. :)


Akinek megtetszett, megtalálja a DIEGO-ban (Fjord, 120x170 cm), augusztusban még akciós áron. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése