2012. augusztus 8., szerda

Zöld és babarózsaszín


Előző bejegyzésemhez kapcsolódóan még mindig a zölddel foglalkozom, csak éppen a kedvenc színkombinációmmal: almazölddel és a babarózsaszínnel.Egyszerűen imádom, ez a 2 szín áll hozzám a legközelebb. 


A zöld szín a nyugalmat, a természetet és a harmóniát jelenti számomra. A rózsaszín pedig a nőiességet, a tisztaságot és a romantikát. 


Szívesen és örömmel használjuk mi is ezt a kombinációt, nagyon kellemes és megnyugtató együtt. Szinte mindenhol megmutatkozhatnak: hálószobákban az ágyneműkön, párnákon, konyhába a tányérokon, terítéken, fürdőszobában, nappaliban a dekorációkon stb. 

Hálószobában a rózsaszín-zöld és a fehér színek kerülnek előtérbe. Tökéletes, biztosan szépeket lehet itt álmodni, nagyon romantikus, kifinomult és ízléses.


Textilek a babaszobában és a hálószobákban. Szintén rózsaszín-zöld és fehér kombinációval, rózsa mintával. 



Egy-két asztaldekoráció. Manapság már szívesen használják ezeket a színeket esküvőkön is, arról is fogok majd egy külön bejegyzést készíteni. De dekorálhatjuk az asztalunkat ebben a színekben a családi összejöveteleken, babazsúrokon, gyerekek szülinapján, kerti partin stb. :



Kislányos és bájos. :)


Almazöld fal, babarózsaszín és fehér kiegészítők, natúr színek. Kell ennél több? Egyszerű de nagyszerű. 












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése